Monday, January 11, 2010

AJL vs AJAL

Salam,

Malam ni ramai tengok AJL.
Ramai cakap pasal AJL.
Ramai facebookign pasal AJL.
Ramai blog pasal AJL.
Ramai protes result AJL.
Bak kata, satu malaysia gila AJL.

Dalam ramai2 rakyat Malaysia malam ni.
Ada tak yang ingat AJAL?
Oh ye bukan singkatan...ia adalah perkataan..ajal = maut...

Mafhum sabda Nabi SAW ... siapa ingat AJAL dan sentiasa bersedia untuk AJAL dia orang bijak.
Mari kita ingat mengingatkan pasal AJAL di malam AJL ni..

*Tak dak idea nak update sebenarnya.............huhu...tapi sebab dah kena sound..terpaksalah update....hehehe..
Alang2 update baik bagi peringatan....kan kan kan?

5 comments:

para said...

teruskan berjuang

e27 said...

hahaha...kena sound baru nak update...

epit said...

tapi ni pun dah lama sangat tak update ni...

Abu SH said...

alaaaaaaaa

obat pembesar penis said...


OBAT PEMBESAR PENIS
VIMAX PILLS ASLI Call/sms; 0856 0795 4414
http://goo.gl/RJZV8o

Vimax Asli
Ramuan herbal alami yang di khususkan untuk kaum pria dewasa, yang berfungsi meningkatkan stamina pria dan memperpanjang alat vital (peny) sesuai BESAR DAN PANJANG yang di dinginkan, secara cepat reaksinya dan hasil permanent.
Vimax pills Asli asli diformulasikan dari beberapa tumbuh-tumbuhan yang sangat herbal berasal dari seluruh dunia yang telah terbukti akan khasiatnya, anda akan yakin bahwa bahwa Vimax Canada akan dapat menambah ukuran panjang dan lebar penis dan kehidupan dalam sex anda.
Pembesar Penis
Vimax asli menggunakan beberapa jenis tumbuhan yang ditemukan dari Polinesia, dimana orang-orang dari suku Mangain berhubungan seksual rata-rata 3 kali setiap malam bahkan lebih, meski ini bukan apa yang anda inginkan, itu bagus untuk mengetahui kemampuan seksual anda yang dapat meningkatkan secara subtansial.

Sex Shop On Line
Call Center Hp : 0821 3495 8895
( SMS ) 24JAM : 0856 0795 4414
Pin BlackBerry: 2AC 44 BCA
Agenobat.69.com/

- OBAT PEMBESAR PENIS
- Lintah Oil
- Alat Pembesar Penis
- Celana Vakoou
Obat Vimax Asli