Monday, November 27, 2006

Test your EQ

This is a simple experiment. Takes less than 10 seconds. Kesan dia. Subhanallah.

What to do:


1. Type your name on the screen of your computer, font besar:


e.g. my name...


Ahmad Suffian Osman







2. Lepas tu add this title in front of your name that you typed, so it becomes:












Allahyarham Ahmad Suffian Osman






3. Cuak kan?



Good. Mari ingat mati. Dunia ni 60-70 tahun or maybe lebih singkat dari tu.
Kehidupan selepas mati Trillion x Trillion x Trillion Tahun = Infiniti Tahun

Apakah BEKALAN ANDA? Kalau dah ada 'title' kat depan nama tu..end of story...that'it..MUKTAMAD.....

TAKOT!

7 comments:

PrincessRen said...

sufian, mana gambar baby tak letak lagi nih?? hehe..

kawaii_desu said...

Huhuhu... sedar, sedar...
sorry abg pyan, kita kembali komen kat blog noni, dan spt yg dijangka, kembali ribut...

apa2pun... sepanjang kita kenal (singkat tu) kalau ada tersilap tutoq kata mintak mahap banyak2... takut2 tak sempat..

terngiang2 lagu Raihan, sesungguhnya...

kawaii_desu said...

akum abg pyan, mintak tlg sgt2... kalau depa kat blog noni tu tanya nama adik kita jgn habaq ok please... malas caro depa ni semua. walaupun yg kata dia satu batch dgn adik kita, lagi bahaya, nanti kenal kita plak... takut jugak, ada org report adik yg kakak dia dok pi cari pasal dgn senior2 dia...

tolong ya abg pyan, terima kasih

abu_harraz said...

kawaii_desu - kat situ suma sempoi je..jgn amik hati sgt. sama la..mintak maap.

abu_harraz said...

mary,
nanti la i upload..asyik lupa je...

Hamka said...

yang lebih takut, cuba tukar 'Allayarham' kepada 'mendiang'..

naduzubillah...

ps: sampai tak berani nak taruk contoh..oh

abu_harraz said...

woo...woo.....
no komennn....