Sunday, June 04, 2006

Holiday kat kampung - KT

Aku maleh nak maintain photopages (although it might be easier for abon to browse - see previous post) So aku pun buh la gambar ni kat sini.
How I spent my recent holidaysss in Terengganu...hehehe (of course la byk lagi benda lain aku buat......)



Melentur buluh biar dari rebungnyee...... baru lepas beli telekung kat pasar kedai payang, KT


Berebut nak main slide.. - Kat tepi pantai Batu Burok, KT

Indah and her cousin Fatin Humaira...playing the bubbles kat umah tok di Kampung Binjai Berambu, Kuala Terengganu...


No matter how hard the Abi tried....still belah kiri yang lebih berat.... - kat tepi pantai Batu Burok, KT





7 comments:

Anonymous said...

mau melambung indah kalau abinye duduk kat belakang on the left side..heheh

Hamka said...

selamat bercuti!!!

iQaH said...

ganu kite..
teringat kat bazli..
*sigh*

Mpro said...

macam kenal je baju tu....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
KNizam said...

biler mau update daaaaaa.......

abu_harraz said...

baru update daa...ko terawal semenett