Thursday, June 22, 2006

Photos from Breda, Netherland

Received sms from home:
"Indah nak comment kat blog abi boleh tak? Kesian Indah, hari2 mintak bukak blog nak tgk tempat mana abi pegi"
Sian dia... Sejak dia dah besar sket, inilah first time jauh ngan abi. sib baik seminggu je..
Since skang ni tgh lunch (aku x makan la kan...office kafeteria mana ada apa2 utk aku), upload lah gambar sket..
OK Indah, tgk gambar kat bawah ni....
Double click gambar untuk enlarge ok...
Ada gaya chauffer tak? betul ke eja tu? Masa ni baru sampai.
Got this for father's day.
Windmill - dari sisi..



Grand Tulip Keyser Hotel room



Hotel bicycle in the park



Grand Tulip Keyser, Breda



Nice summer



Serious time....The interesting part about this meeting/wkshop is all these people are from 6 different countries.



Dinner with my mgr's manager. Sate babi pun ada. Bali Restaurant



Dalam banyak2 makanan tu...ni je yang aku bleh telan..



Voetball Party...at Breda market square



Topi tu dpt free..mamat bendera tu bagi



After the game..



3 comments:

Daa said...

Indah happy sangat. Terjerit-jerit tengok gambar abang. Dia enlarge sendiri nak tgk gambar-gambar tu.
Indah: Ummi, ni ke 'Hotwen'?
Ummi: Aah, Holland Indah....
Indah: Abi....Abi...Abi....Hi Abi..
Rindu betul dia kat abang kan????
Kesian....

abu_harraz said...

Rindu sgt kat indah n ummi dia...
Lagi dua hari nak balik dari hotwen..

Bamboo Stick said...

Hi Popian kat Hotwen!!! Orang kat EM Malaysia pon rindu kat Popian especially dua orang 'budak jahat' depan cubicle Popian....He..he..he..Nice place and nice photo. Popian tak pergi tengok cheese factory ke? Tak jumpa milkmaid ke? Enjoy your business trip yea!