Sunday, March 19, 2006

Can not upload photo!

>:(
X-( :-P :(> :P~ x( :-& >:P >:) :(( :-O :[-(

This is a show of protest to the goblok blogger!!!!

These are the only 'pictures' that I can 'draw'/'attach' in my blog.

Have prepared two post but could not upload the photos!! The writings will not stand on their own without the photos.

Feel very pissed off!!!
Wasted my time only!!!!!! Fed up...try esok je lah..

Sib baik free.....grrrr!!!!

Sekian....*sighhhhh....*

p/s anyone has problem to update photo recently???

9 comments:

PrincessRen said...

i have the same problem last saturday .. mcm sial jer.. 3 hrs nak upload a single photo mmg frustrating nak mampos.. maybe the main reason is that sbb ramai sgt org guna blogspot nih.. itu satu hal...

kasih aish said...

ya me.. baper kali da upload, x muncul2.. lst2 harap kat servis lain je la.

KNizam said...

ni la sebabnyer aku tak minat nak buat blog.....

p.s - actually aku malas je...hehehe

abu_harraz said...

princeeren - tu la pasal. ramai sgt kot. tapi tak kan drastic sgt

aish - sama le rkiter..huhu..nak harap kat servis lain, nanti address tukor...tak besh aa..

kno - hehehe..minat aku pun dah luntur sket nih..hehehe
dah la skang ni tgh busy, byk keja.
tapi aku akan kuatkan semangat..
hucs boley!!

bola2api said...

hucsy,

gi bukak account kat photobucket.com . buleh link kan photo kat blogspot. tak menyakitkan jiwa dan mendatangkan kolesterol tinggi.. darah juga akan menjadi lebih manis seperti sirap limau ais satu!

abu_harraz said...

bebolaapi - darah manis? tu cam nak kawin tu....dr intan pun nak kawin ke?
takkan coincident dua2 darah manis?? isk..susah hati ni

bola2api said...

hucs,
ish ke situ pulak citer nye :P

abu_harraz said...

ye la..mana tak nye..
my pren kat opis suma ckp pasai dr intan..hehehe..ntah cam ner sesat kat ur blog ntah

bola2api said...

HAH??!! satu ofis kau dah tgk ke gambo tu??

habis la minah tu marah aku.. tak pasal2 glamer haram... :)