Tuesday, March 21, 2006

Look abi!!! my black eyes went closer to each other!!




Indah got a new skill today. ntah mana dia blaja, aku pun tatau...

Ada keja byk sket ni. Takde masa nak buat post panjang2.

Tungguuuuuuuuuuu

4 comments:

edaleeja said...

bebudak kecik yang penuh ngan kezutan. Biasanya diorang ni learn from friends especially yg dihantar ke nursery or pra-skolah. So, pyan kalau lepas ni ada lagi benda yg pelik2, kene kasik skit tazkirah la dkt indah :)

abu_harraz said...

nak kasik benda lagi pelik kat dia , so that nanti dia gi skolah bleh tunjuk terer kat bebudak lain.
benda2 mcm...mata hitam ke arah yg berlainan ke..hehehe..bleh ke?

Anonymous said...

Bapak borak, anak rintik!!! Ha..ha..ah.....

abu_harraz said...

isk..
smlm lagi aku dah gelak kan..tapi tak paham2...
bukan borak la..BOREK!!

hahahaha..ingat pakai anonymous aku tak tau la...hahahahha