Saturday, March 25, 2006

Skali kena tag daaaaa....

Allamaakkk.....I've been tagged by iQah. << notty sgt ni!

Sib baik la tag dia ni bleh di jawab. kalau kena tag cam ET ari tu...hampeh..pasal books..mana la byk sgt buku aku baca...Sori aaa ET

So here it goes..

Four (latest) jobs I've had:
1. Application Programmer/System Analyst
2. Technical Support - Server Operations
3. Operation Acceptance
4. Security n Controls

Four movies (+ 1) I can watch over and over:
1. Adam Sandler's
2. P. Ramlee movies
3. GodFather series
4. Any movie that my wife can watch until the end of the story
5. The Replacements

Four places I've lived:
1. in my mom's tummy
2. Kuala Kangsar
3. Shah Alam
4. Desa Pandan

Four TV shows I love:
1. Ah-Ha
2. Jejak Rasul
3. Footbal Live Telecast kalau Selangor main
4. Macam2 Aznil - budak2 dlm tu comel2
Actually, lately memang jarang sgt tengok tv. Ada astro pun tak sentuh. Balik umah dah kul bape.........isk...

Four places I've vacationed:
1. Sydney
2. Langkawi
3. Redang
4. Madinah and Makkah (Umrah n vacation)

Four of my favorite dishes:
1. pajri terung
2. All sorts of ulam especially jantung pisang n sambal blacan - melelehhhhh...
3. ayam kampung rempah goreng garing2
4. yg my wife macakk/buat...uishhh..slurrrppp

Four sites I visit daily:
1. www.ntahapahantah.blogspot.com << best woo blog ni
2. online newspapers
3. other ppls blog - especially those linked to my blog
4. babelfish word translater
Nak kena mention ke online casino, gambling and pornography sites yang aku slalu masuk tu?? oppsss.... >:)

Four places I would rather be right now:
1. kat umah bandar puteri
2. Makkah
3. A Resort in an isolated island
4. Atas bini - opps...censored..atas katil....

Four x 2 = 8 bloggers I am tagging:
1. bola2api
2. orang-orang
3. mpro
4. princessren
5. eddie
6. johnlabu
7. serangkai 7-2
8. konot

pdn muke..bwahaha

10 comments:

Mpro said...

Thanks for tagging to my blog... bukan ada apa pun... dulu ingat nak update pasal series Lost s2... Rasa macam malas la pulak... TQ again...

iQaH said...

iqah mmg notty >:)
oi...4 je la! bukan 5 (td pun ingat nak tambah jadi 5 @ 6..huhu)
curik idea org!!!
woo...kantoi!! surf net x-rated :P
atas bini? :|
uih..skali 8 org die tag
huhu..

.atiqah.banyakk.komplen.

abu_harraz said...

4 sket sgt...hehehe...
mana ada surf porno daa...lawokss je...
by the way ada ke site x-rated? hucs naive..tak tau pun ada..
bwahahaha...

opss...iQah terbaca ek? takpe dah censored dah..18 sx. tau..len kali dapatkan parents advise..huhu

bola2api said...

kalo aku tak layan mende alah tagging ni, adakah aku akan bertukar menjadi katak?

HAHAHA.. sorry bro.. maleh nak layan la :)

abu_harraz said...

BEBOLAAPI,

ALAAAA!!!
tanak aaaa...
kena gak buat...
4 je..bukan 7..sket je
nama ko first lagi..

tanak aa cam ni!! << ayat Indah

Azlynn said...

ek e le..ni game aper lak tag tag ni???klau tak main kene aper erk? :p

abu_harraz said...

azlyn - kalau tak main, tak nak kawan.
kalau tak main, nanti blog kena block.

PrincessRen said...

muaaaaaa.. aku kene tagged?? sigh. kalu aku tak masuk site ko sah sah i dah tak kene tapi since i dah terbaca nanti karang i updatelah yek..

KNizam said...

tetiba aku rasa nak tukar profession daripada accounting/finance ke programming plak....hehehhe

abu_harraz said...

princessren - buat jgn tak buat

kno- huh? ni apa citer plak tetibe teringin nak jadik programmer..jgan ler...hehehe