Tuesday, February 28, 2006

Newly invented tools...and it worked...well..

Malay proverb ada kata "Rotan tak ada, akar pun berguna juga"

That was what happened to me tonite. I was preparing for a conference call and suddenyl noticedI could not use my handphone (earphone tertinggal)
So, in that urgent moment (5 minutes before the conference call start) I used my MacGyver imagination and skill...and voila!!....below photo is the result.

Nanti I nak patent, and sapa nak bleh order....okay?

Selangor headband ikat kat phone...kewl gak...cam tuk batin nye anak sedara

11 comments:

ecah said...

keh3...inovatifnya....

Anonymous said...

Alamakkkkk!!! Ini ke kawan I yg selalu nampak serious kat office? Wua kaaa.ka..aa...I almost terguling-guling kat lantai tau? Pian Pian! (Pening...pening :-P) I will alwayz have a nice 'breakfast' after reading your blog early in the morning! Gambatei!!!! Berusaha lar untuk menambahkan cerita cerita dalam blog nih!!! Okie!!!!

eddie said...

hehehehe dari gambar macam nko attend conference call naked :P peeewiitttt...

deano said...

Phew...I thought I saw a naked guy attending to that famous 1-800 line...
Nice invention.

Azlynn said...

ahhaha..new tools for audioconference hah? kewl gak idea ni....:D

abu_harraz said...

ecah - ye ye innovatif. last minute punye idea. nak order? singgit je kat stadium shah alam

anonymous ni sape ek? tak pulak aku nampak org guling2 hari ni. tapi aku rasa aku tau, dia guling2 kat 9th floor

eddie and deano - yup. naked. all the way naked lies during my audioconference...muahahaha

iQaH said...

xD cool invention~ uhuhu
erk..asal amik gamba x pakai baju :\

bola2api said...

hucs.. org kat sebelah sana tepon tu tak nampak la six pek kau. lainkali hook up webcam sekali la.. :P

abu_harraz said...

six? actually mmg six, tapi ada satu pek yg beso dah cover itu six laa..
pasal tu tak tunjuk..kang kena banned kang..langsung x dijemput mtg

wanf said...

Ahahha creative giler ko Pyan, napa lah aku terpk cam ko yek. Dulu cam nak patah tangan aku pegang tepon berjam2 conference tgh2 malam.

p/s: samalah tepon rumah kiter pyan.. rumah aku pun warna n bentuk camtuh gak

pyan said...

ko ni Porno aa supiyan
hehehehehehehe

anywayz... ko ikat pakai kain batik ke tu? sungguh kreatip.

Orang2 yg nama ada pyan pian ni selalunya kreatip....
HAHAHAHAHA!!!

weh! Bila ko nak kongsi tips2 kekayaan!!!