Monday, January 16, 2006

setooopid


tension betul la dgn blogspot nih!
posted a writing - twice (repeat typing). during uploading - 'cannot find server'
clicked 'refresh' and 'back' - still cannot find server; hilang effort aku....cam tuuu je... 2 kali pulak tu!! 2 kali!!
marah la ni!! grrrrr....

habih masa aku dekat sejam, dgn alter gambar sekali.....buang karan tul..
nak boikot 24 hours...tensen!!!

setooopid..

kalau yang ni pun tak leh upload and hilang just like that...memang aaaa....

12 comments:

KNizam said...

ni memang gambar real ko ker hucs, errrr pyan?

KNizam said...

ni memang gambar real ko ker hucs, errrr pyan?

abu_harraz said...

a ah ..gambar tgh mare..
a ah ..gambar tgh mare.. (jwb 2x sbb ko post 2x )

eddie said...

uih
cam ker david bechkam.., part sampai mata jer la :P

PrincessRen said...

uish cool giller lah. i know blogspot nih mmg bangang giller sometimes. tapi sabar jerlah for the readers sake.

abu_harraz said...

eddie - bijak..bijak..sbb tu la tak reveal suma, taku tersama plak dgn david beckham..hehe

pricessren - aku type dua kali tau tak? dua kali and tak masuk pun post tu!! memang bengong

p/s kata nak boikot..tak tahan lama hehehe.

JohnLabu said...

kalau nak tahan lama.. aku ada beli gambir sarawak.. nak try ka? heheheh

abu_harraz said...

ni apa citer plak gambir sarawak ni? mengikut amalan minyak lintah tapa, tak bleh guna ubat kebas..email wa ada citer

edaleeja said...

len kali mr hucs, do write ur entri on notepad la.. then copy paste, takde la hangin nk posting. hehehe eda selalu kene, skang beringat jugak la. lg 1 yg best time kita duk syok edit dkt template, bila update sekali separuh je dia save. padan muke ko eda!!

abu_harraz said...

hehehe..padan muka kita suma. tx for the advise. that's what i did on that day onwards...guna notepad..hehehe

Azlynn said...

takper pyan..bukan u jer kene..sumer orang...mmg padan muke sume org...bukan aper tu...maybe blogspot le detect u guys tak buat keje kot...tu yg asyik denied jerk...hahaha..i pun kene jugak

abu_harraz said...

sweetfantasy ,sapa pyan? ekeke..
ye betul..kita dan keluarga kita yang padan muka...