Sunday, January 01, 2006

hardones...i miss u guys

hardones ni nama geng-geng aku punye yahoogroups masa undergraduates dulu. diorang ni memang ngam. cuma aku ni je yang dah lama tak join diorang. aku rasa aku makin dah renggang ngan geng2 ni kebelakangan ni. maybe sbb aku sibuk keja? or maybe sbb interest kitorang lain? tapi aku rasa aku tau apa sebabnye. maleh la nak tulih kat sini.kot2 orang baca nanti, aku tanak la kecik kan hati sesapa.

tapi aku memang missed diorang nih. aku antara yang awal kawin dlm group ni, so kureng aktiviti dgn diorang lepas kawin ni. lagipun aku duk klang, diorang , mainly aktiviti kat kl.

aku rasa aku kena patch things up lah dgn diorang. how and when? aku pun tak tau. i hope that aku bleh join suma reunion yg diorang buat. diorang slalu communicate time keja. aku balik opis baru nak bukak personal email. isu pun dah basi. and itu pun kalau ada masa nak respond to email.

wait and see lah....

4 comments:

sumpit said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sumpit said...

wherever u may be,
whatever interest u may have,
we miss u still!! ;D

abu_harraz said...

tx sumpit.
aku cuma rasa 'berjauhan' je ngan korang. nak email time office hours susah ler...hehehe

PrincessRen said...

takper.. it happened to all of us. no worries since kita ada the hardones email. so we will still keep in touch forever i hope.